fertőtlenítés / szagtalanítás

megrendelés

árak

+36-70/367-9877

Az ózonos klímatisztítás, illetve klíma fertőtlenítés a klímaberendezésben megtelepedett, ott elszaporodott egészségre veszélyes mikroorganizmusok semlegíesítésének, elpusztításának egy igen hatékony eszköze.

Az atomi méretű, egy vegyértékű, rendkívüli oxidációs képességekkel bíró nascens oxigén minden lehetséges helyre eljut, nem marad a klímában egy tűhegynyi érintetlen terület sem.

Ugyanakkor az ózon kifejti antibakteriális és szagtalanító hatását a teljes területen, amellyel érintkezik - így a jármű belsejében, illetve épületklíma esetén abban a helyiségben, amelyben a művelet történik. Így nem csupán a klímát fertőtleníti, hanem ugyanakkor minden mást is, amivel a használat során kontaktusba kerül.
Kiváló szagtalanító - amely hatás rendkívüli módon nem úgy valósul meg, hogy illatanyagokat, plusz egészségre ártalmas vegyszereket pumpálunk a levegőbe, ellenkezőleg: elbontja, megsemmisíti a kellemetlen szagokat kibocsátó szerves anyagokat. Majd pedig maga is "elbomlik" - oxigénné alakul át.
Ezért az ózon a legtökéletesebb, leghatékonyabb és a legveszélytelenebb megoldás.

Kérem, válasszon:

  Autóklíma fertőtlenítés

  Épületklíma fertőtlenítés

°°°°°°°°°°

Válasszon szolgáltatásaink közül:Ugrás a kezdőlapra

Kapcsolat

 
 © ÓzonMax Minden jog fenntartva.