Saját gyártmányok garanciális és garanciaidőn túli javítása.

Saját gyártmányú berendezésink garanciális szervizét extrém rövid idő alatt biztosítjuk. A javításhoz szükséges alkatrészek, csereegységek folyamatosan rendelkezésre állnak. A javítás ideje az alkalmazott javítási metódus - a meghibásodott egység cseréje - okán olyan rövid ideig tart, hogy annak ideje adott esetben akár a megvárható tartományba is eshet, amennyiben a javítandó berendezést személyesen hozzák el nekünk.

Lévén az általunk forgalmazott ózon generátor termékek nem csak, hogy magyar tervezés, magyar gyártás, hanem ennél fogva a korlátlan alkatrészellátás, garancia, szervíz kérdése is értelemszerűen teljes mértékben megoldott.
Minden általunk forgalmazott ózongenerátor közvetlenül a magyar gyártótól származik, s az esetlegesen szükségessé váló szervíz, illetve bármilyen javítás is ugyanott hibátlanul megoldott.

Idegen berendezések javítása, átépítése.

Nem saját gyártásunkból származó berendezések javítása gyakorlatilag annak átépítésével javítható, amely többnyire - de nem feltétlenül minden esetben - a meghajtó elektronika, vagy a teljesítményfokozat, vagy a termelő egység cseréjével jár, esetleg kezelőszervek, időzítő egység meghibásodása esetén megmaradhatnak a működő eredeti egyéb részegységek.
Ilyen esetekben a lehetőségeket természetesen csak a hiba felmérése után lehetséges vázolni.Ózongenerátor Infó